info@heijs.nl 075 628 30 96
Rijopleidingen

Aanbieding!

€1449,- incl. btw
  • inbegrepen 29 Autorijlessen
  • inbegrepen Auto praktijk examen

BE Aanbieding!

€525,- incl. btw
  • inbegrepen1 Dagcursus
  • inbegrepenBE praktijk examen

Het rijbewijs B (personenauto)

Vanaf 16,5 jr (geboren voor november 2001) mogen kandidaten al autorijlessen nemen, als zij onder de proef 2todrive vallen.  Als zij op of na 01 november 2011 17 jr. worden, mogen zij praktijkexamen doen. Kandidaten die op 01 november 2011 al 17 jr. zijn, kunnen niet mee doen met 2todrive. Wel mogen zij een theorie examen afleggen en rijlessen nemen. Een praktijkexamen is voor hen pas mogelijk vanaf hun 18e jr.

renault

Als u wilt beginnen met autorijlessen is het niet noodzakelijk om al in het bezit te zijn van uw theoriecertificaat B. U moet wel op de dag van het praktijkexamen een geldig theoriecertificaat en een geldig legitimatiebewijs aan de examinator kunnen tonen. Het theoriecertificaat heeft een geldigheid van 1,5 jaar.

Opleidingen

U kunt kiezen voor een reguliere opleiding bijvoorbeeld: door een of twee keer per week een autorijles te nemen.

Een spoedcursus is ook een van de mogelijkheden bij onze verkeersschool. Voordat u bij ons aan een spoedcursus begint wordt u eerst getest of het voor u haalbaar is om in een korte periode uw rijbewijs te behalen. U doet dan eerst een intake les , hierin zal onze instructeur zijn bevindingen met u bespreken. De opleiding wordt verzorgd in 8 dagen u rijdt in blokken van 2x2 uur en aansluitend aan de lessen doet u examen bij het CBR. De spoedcursus bestaat uit 29 lesuren, examentijd en de praktijkexamenaanvraag.

De kosten van de opleiding bedraagt € 1449,00. Als u kiest voor deze spoedcursus dient u wel al in het bezit te zijn van u theoriecertificaat. Het is ook mogelijk om voor dit pakket te kiezen, en het in een rustig tempo te doen. U bent dan niet gebonden aan 8 dagen.

Autorijles 60 minuten

10 lessenkaart

Tussen Tijdse Toets

Auto praktijkexamen (incl. auto huur, begeleiding en administratiekosten)

€45,00 incl. BTW

€425,00 incl. BTW

€225,00 incl. BTW

€257,50 incl. BTW

Alle prijzen zijn incl. BTW - Prijswijzigingen c.q wijzigingen voorbehoudenLogo CBR Machtig onze rijschool om jouw auto praktijkexamen en theorie aan te vragen